Architectuur

IOTSEC ondersteunt opdrachtgevers bij het uitwerken van een ICT-architectuur en securitybeleid waarbij systemen, applicaties en bijvoorbeeld clouddiensten op een veilige manier met elkaar samenhangen. Daarnaast kunnen organisaties veranderen waardoor er een nieuwe behoefte ontstaat of vervanging van ICT-middelen noodzakelijk is. IOTSEC stelt zich ten doel dat uw vertrouwelijke data wordt beschermd, snel toegankelijk is en, wanneer dat wenselijk is, onveranderd blijft.

IOTSEC ondersteunt opdrachtgevers bij het uitwerken van een ICT-architectuur en securitybeleid waarbij systemen, applicaties en bijvoorbeeld clouddiensten op een veilige manier met elkaar samenhangen. Daarnaast kunnen organisaties veranderen waardoor er een nieuwe behoefte ontstaat of vervanging van ICT-middelen noodzakelijk is. IOTSEC stelt zich ten doel dat uw vertrouwelijke data wordt beschermd, snel toegankelijk is en, wanneer dat wenselijk is, onveranderd blijft.

Laten we kennis maken

Wilt u in contact komen met personen die passie hebben voor het beveiligen van netwerk- en informatiesystemen binnen een bedrijf? En gefocust zijn op de technologische, juridische en organisatorische aspecten die informatiebeveiliging met zich mee brengt? Wij willen u graag helpen en kennis met u maken.