Wij maken uw bedrijf veiliger, sneller en efficiënter door

Dienst

Cybersecurity

IOTSEC ondersteunt en adviseert in het beveiligen van computers, (virtuele) servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken, clouddiensten en digitale gegevens tegen schadelijke aanvallen en onbevoegde toegang vanaf en naar het Internet.

Security
Engineering
Dienst

Engineering

IOTSEC ondersteunt bij het technisch implementeren, beheren en onderhoud van clouddiensten en ICT netwerk- en informatiesystemen. Dit omvat het mogelijk maken van veilige (draadloze) digitale gegevensuitwisseling tussen computers, servers, mobiele apparaten, clouddiensten en elektronische systemen.

Consultancy
Dienst

Consultancy

IOTSEC ontwerpt en adviseert opdrachtgevers over de mogelijkheden van het implementeren en beveiligen van hun clouddiensten en ICT netwerk- en informatiesystemen.

Architectuur
Dienst

Architectuur

IOTSEC ondersteunt opdrachtgevers bij het uitwerken van een ICT-architectuur en securitybeleid waarbij systemen, applicaties en bijvoorbeeld clouddiensten op een veilige manier met elkaar samenhangen. Daarnaast kunnen organisaties veranderen waardoor er een nieuwe behoefte ontstaat of vervanging van ICT-middelen noodzakelijk is. IOTSEC stelt zich ten doel dat uw vertrouwelijke data wordt beschermd, snel toegankelijk is en, wanneer dat wenselijk is, onveranderd blijft.


Actueel

Laatste nieuws & tips

Nieuws
Nederlandse clouddienst Stack stopt met gratis 1TB opslag
Lees artikel
Tutorial
Vier eenvoudige tips om hacken tegen te gaan
Lees artikel

Laten we kennis maken

Wilt u in contact komen met personen die passie hebben voor het beveiligen van netwerk- en informatiesystemen binnen een bedrijf? En gefocust zijn op de technologische, juridische en organisatorische aspecten die informatiebeveiliging met zich mee brengt? Wij willen u graag helpen en kennis met u maken.